El Punt Òmnia de Masquefa inaugura l'exposició fotogràfica “Dones que han fet història”

28/03/2016 | 18:03
Imatge de l'exposició fotogràfica.

El passat 7 de març, el Punt Òmnia de Masquefa ha fet públic un recull d'imatges editades al mateix Punt per usuaris i usuàries de diversos tallers.

 

El recull de fotografies, titulat “Dones que han fet història”, ha estat creat per divuit usuaris de dos tallers diferents: el taller de gent gran i el curs d'ofimàtica que ofereix el Punt Òmnia.

 

En aquests tallers, que han tingut una durada de gairebé dos mesos, els usuaris i usuàries han pogut treballar amb una multitud d'eines TIC al voltant de la figura d'una dona significativa per a la història de la humanitat. Així, han hagut de cercar prèviament informació a la xarxa sobre les dones rellevants de la història i, posteriorment, han buscat una imatge seva per internet i l'han editada amb la informació recollida.

 

La mostra fotogràfica  s'ha fet pública amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra anualment el dia 8 de març. L'exposició destaca les figures de Malala Yousafzai, Florance Nightingale, Clara Campoamor i Eva Duarte, entre d'altres dones.

 

Les imatges es poden veure a la sala d'entrada del Punt Òmnia, un espai compartit pels serveis socials del municipi, un telecentre municipal, un viver d'empreses i altres espais de titularitat pública.

Podeu consultar l'àlbum de fotografies aquí:

Exposició de fotogrfia

exposició fotogràfica
dia internacional dones