El Punt Òmnia de Masquefa publica una nova 'Guia formativa' del tercer trimestre de 2017

Les dinamitzadores del Punt Òmnia Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa han creat una nova Guia formativa de les noves activitats i esdeveniments locals dels mesos d’abril, maig i juny del 2017.

La nova Guia formativa conté una variada oferta de cursos en els àmbits de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), ocupació i empresa, principalment impartits al Punt Òmnia CTC de Masquefa.

En el nou trimestre hi haurà xerrades, fires i cursos als espais municipals de la població. Algunes d’aquestes noves activitats estan relacionades amb les TIC o l’ocupabilitat, com la sessió “Coneix els nous canals de feina” dels dies 29, 30, 31 i 1 de juny.

Durant el segon trimestre, el Punt Òmnia ha dut a terme activitats per a diferents col·lectius relacionades amb l’ocupabilitat i l’aprenentatge de noves tecnologies: com el taller de LinkedIn per a usuaris en recerca activa de feina, tallers d’ofimàtica o informàtica avançada per a persones de més de 60 anys, o activitats lúdiques amb l’ordinador per a nens de 10 a 12 anys.

La Guia està disponible en format de paper a les dependències municipals i en línia al web del CTC i de l’Ajuntament de Masquefa. Per a més informació sobre les inscripcions, cal adreçar-se presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (av. Catalunya, 60), o bé trucar al telèfon del Centre Tecnològic Comunitari (93 772 78 28) o al de Masquef@ula (93 772 58 23).