El Punt Òmnia de Masquefa, també Punt UOC

El Punt Òmnia Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa, dins la seva programació, també ofereix el servei de Punt UOC, un espai de suport a la formació a distància que presta la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Masquef@ula és un dels 50 punts UOC que el centre universitari posa a la disposició dels seus alumnes i usuaris arreu del territori català, l’Estat espanyol i Andorra. Al Punt UOC del Masquef@ula, els estudiants es poden connectar gratuïtament a internet, obtenir informació general sobre l’oferta formativa de la UOC, i deixar-hi els llibres que hagin agafat en préstec de la UOC perquè Masquef@ula en tramiti el retorn. El Punt Òmnia també ofereix suport a la matriculació i altres tràmits.

El Punt Òmnia Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa fa cinc anys que ofereix aquest servei que no està restringit per horaris ni material. El Punt també dona suport a la formació en línia d’altres centres, siguin universitaris o no. Per a més informació, podeu consultar el web www.uoc.edu.