El Punt Òmnia de Mollet del Vallès reedita les sessions d'inserció laboral

13/12/2016 | 10:12

El Punt Òmnia EMFO de Mollet del Vallès ha tornat a oferir als usuaris el Taller d’inserció laboral i alfabetització digital després de la bona acollida que va tenir l’activitat el passat mes de juliol. El Taller, destinat a oferir eines als usuaris i les usuàries per millorar-ne la inserció laboral i l’alfabetització digital, s’iniciarà el pròxim 14 de novembre i finalitzarà el 23 del mateix mes.

En aquesta activitat, el Punt Òmnia posarà a disposició dels i les participants un ordinador individual i els proposarà treballar temes com el currículum, la carta de presentació, el correu electrònic, la cerca de feina a través de les plataformes de Feina Activa i Infojobs, entre d’altres, amb el suport de l’equip d’EMFO.

L’objectiu d’aquest Taller és donar eines per fer més efectiva la cerca de feina. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional (EMFO), amb el suport de l’Oficina de Treball de Mollet del Vallès i amb la col·laboració de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya (DGACC).

espai laboral
inserció laboral