El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts celebra el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

07/06/2016 | 11:06
Imatge del taller.

El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts ha programat enguany un taller dedicat a una de les efemèrides més destacades del món de les noves tecnologies: el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació (17 de maig).

 

La jornada del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts, celebrada el mateix 17 de maig, ha comptat amb un taller en què han participat set usuaris (dues dones i cinc homes), titulat Com ha millorat internet la meva vida?, que s'ha destinat a debatre sobre l'evolució d'internet i les tecnologies de la informació i la comunicació en els darrers anys, i la importància d'aquestes eines en la vida dels usuaris.

 

D'aquesta manera, els usuaris han escrit uns textos en els quals han pogut explicar com han afectat les noves tecnologies i internet les seves vides. Posteriorment, els usuaris del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts han elaborat unes targetes en les quals han destacat la millora més important que les eines TIC els han aportat. Finalment han publicat la seva targeta en el suro del Punt Òmnia i han conclòs la jornada amb un debat sobre el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació.

 

Quins greuges ha creat la irrupció de les noves tecnologies en la societat? Com han afectat aquestes a l'hora de consumir, de comunicar-nos amb persones properes, a l'hora de viatjar o moure'ns pel barri? Quines pors ens desperten les TIC? Com canvien la nostra percepció i la nostra manera d'entendre el món i la vida? 

 

Totes aquestes qüestions han estat comentades i debatudes pels usuaris del taller Com ha millorat internet la meva vida?, un taller en el qual s'ha conclòs que les tecnologies de la informació i la comunicació han aportat una nova manera d'adquirir coneixements, més enfocada a l'aprenentatge en xarxa, i que deixa enrere l'obsolet aprenentatge lineal que l'escola tradicional ha imposat durant els segles xix i xx.

 

Podeu veure una galeria d'imatges del taller sobre el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts aquí:

Dia mundial de les Telecomunicacions i la societat de la informació

taller
TIC
tecnologia