El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts presenta la nova programació d’aquest quadrimestre

Imatge del programa.

Aquesta setmana el Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts ha presentat la seva nova programació per a aquest quadrimestre, de setembre a desembre. El Punt ha decidit continuar oferint algunes de les activitats que ja funcionaven molt bé, però també ha presentat algunes novetats en el seu programa.

A partir d&;ara el punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts oferirà més diversitat pel que fa a les activitats per als adults i, especialment, per als més grans de 55 anys, com és un curs per aprendre a comprar per Internet i un taller per dominar el teclat de l&;ordinador. Totes les activitats s’han creat especialment per als participants del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts.

Les dinamitzadores del Punt estan molt motivades i posaran en marxa noves iniciatives a l&;espai sociolaboral, com el suport en la recerca de feina, el repàs dels continguts dels tallers... i altres activitats.

Totes les actuacions d&;aquest nou programa estan enfocades en l&;aprenentatge de les TIC i compten amb una nova visió social i creativa.

Punt Òmnia
programació