El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló impulsa la creació del Grup d’Homes Igualitaris

Aquest juliol de 2017 ha tingut lloc l’acte oficial de constitució del Grup d’Homes Igualitaris de Santa Coloma de Cervelló. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló per tal d’implicar la ciutadania en el rebuig de la violència envers les dones.

El paper del Punt Òmnia en aquesta nova formació ha estat de tutoria de l’entitat en la seva constitució i organització, motiu pel qual el Grup d’Homes Igualitaris de Santa Coloma de Cervelló s’estrenarà oficialment en l’acte d’organització de la 3a Roda d’Homes Igualitaris.

El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló també ha donat suport a les tasques tecnològiques del Grup, com ara el Pla de comunicació i la creació de les eines TIC següents: Blog oficial del Grup d'Homes Igualitaris, Fan Page de FacebookPerfil a Twitter i e-correu oficial (homesigualitarisscc@gmail.com).

Les properes convocatòries programades pel Grup d’Homes Igualitaris de Santa Coloma de Cervelló són: 5 de setembre a les 20 hores a Can Baruta, reunió de treball (hi estan convidats tots els ciutadans que vulguin sumar-se a la causa i ajudar-hi), 27 de setembre a les 19 hores a Can Baruta (convocatòria a les entitats que vulguin col·laborar en la 3a Roda d’Homes) i el 21 d’octubre a la plaça del Pi Tallat, la celebració de la 3a Roda d’Homes contra la Violència envers les Dones.

La 3a Roda d’Homes contra la Violència envers les Dones es durà a terme a l’octubre de 2017 després de les dues anteriors edicions, que es van celebrar els passats 2016 i 2015 com una iniciativa del Punt.