El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló impulsa la creació d'un grup d'homes igualitaris

El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha engegat el procés de creació d'un grup d'homes igualitaris dins el marc del Dia Internacional de la Dona (8 de març). El projecte del grup, que pretén ser similar als d'altres ciutats, es presentarà en un acte informatiu que tindrà lloc al mateix Punt Òmnia, el dijous 9 de març a les 19:30 hores.

El Punt de Santa Coloma de Cervelló ja ha participat anteriorment en la implicació del sector masculí per sensibilitzar sobre la violència i la situació de les dones. A finals del 2016, el Punt va impulsar la 2a Roda d'homes contra la violència de gènere. La roda ja pretenia ser una eina de resposta social a un seguit d'accions violentes envers les dones. La iniciativa també s'enllaça dins els eixos d'actuació de la Xarxa Òmnia i la seva implicació com a agent d'acció comunitària.

Crida al col·lectiu masculí des del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló: "Fes visible el teu rebuig contra la violència envers les dones".

A l'acte hi assistiran membres del grup d'homes igualitaris de Sant Boi de Llobregat, així com una representació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que també dona suport al projecte.

La iniciativa és conseqüència de les Rodes d'Homes organitzades pel Punt els anys 2015 i 2016.