El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló surt als barris

Santa Coloma de Cervelló és un municipi dispers —igual que molts municipis del Baix Llobregat— i té barris i urbanitzacions separats geogràficament del centre. Per això, per a moltes persones no és gens fàcil desplaçar-se fins al Punt i rebre tots els serveis que els ofereix.

En aquest sentit, s’ha decidit fer un gir en l’organització de les activitats d’aquest primer trimestre del 2020: s’han implementat diversos projectes in situ per facilitar l’accés i la participació d’algunes persones a les activitats programades.

N’és un exemple la formació sobre mòbils que el Punt Òmnia oferirà a la seu del nou casal de barri de Sant Roc, una urbanització situada a uns 4 quilòmetres del centre del municipi. A més, el Punt col·labora en la creació del pla de comunicació d’aquest casal (creació de pàgina web, correu electrònic, xarxes socials...) per difondre’n els serveis.

Durant aquest trimestre, també es duran a terme altres accions descentralitzadores. El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló treballa a la Colònia Güell en un projecte semblant (acció formativa amb veïns i veïnes, suport a la Junta quant a la gestió i difusió...) i també ha ofert jornades sobre control parental a les escoles del poble i sobre bons hàbits a internet amb els joves de l'institut.

El Punt ha fet un canvi en la seva programació i a partir d'ara diversos projectes comunitaris seran realitzats 'in situ'.