El Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat celebra el Dia Internacional de les Dones amb un projecte creatiu en 3D

El divendres 8 de març el Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat va participar activament en les activitats del Dia Internacional de les Dones organitzades a tot el municipi de Torrelles de Llobregat. A més, els usuaris i usuàries del Punt també van formar part d'una activitat que implicava impressores 3D: el projecte 3D de creació de fermalls per commemorar el 8 de març.

En aquesta activitat creativa, el Punt va aconseguir reunir persones de diferents tallers, espais i perfils de l'Òmnia amb un objectiu comú: crear conjuntament un fermall commemoratiu del 8 de març. D'aquesta manera, el Punt Òmnia va poder regalar aquests recordatoris 3D a totes les dones del municipi de Torrelles de Llobregat.

Per dur a terme aquest projecte creatiu en 3D, el Punt Òmnia de Torrelles va impartir, primerament, un taller explicatiu als participants sobre com crear una peça 3D, i després va fer diverses sessions sobre com dissenyar un prototip en 3D i com usar les impressores 3D de la Xarxa Òmnia. L'entrega dels fermalls elaborats al Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat es fer a la concentració del Dia Internacional de les Dones de la plaça de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat. A continuació podeu veure un recull d'imatges de la concentració i de la creació del fermall a l'Òmnia:

8 de març a Torrelles de Llobregat

El Punt ha entregat fermalls commemoratius a totes les dones que han participat de la jornada reivindicativa.