El Punt Òmnia de Tortosa organitza un taller intergeneracional

El Punt Òmnia de Tortosa organitza un taller intergeneracional

Amb l’arribada del segon trimestre de 2018, el Punt Òmnia Tortosa s’ha llançat a l’experiència de generar un espai intergeneracional per a infants i gent gran: el taller TIC cultural-intergeneracional. Amb una durada de sis hores, durant tot el mes d’abril el Punt Òmnia ofereix el primer taller intergeneracional, una activitat amb la qual cinc infants del municipi aprenen el que, de moment, desconeixen: el patrimoni cultural i artístic de Tortosa.

Cada divendres d’abril de 17 h a 18.30 h, els infants estan acompanyats per 5 persones de més de 65 anys, en una activitat d’intercanvi socioeducatiu entre criatures i avis de la ciutat. L’activitat intergeneracional s’ha fet en el marc d’un servei a la comunitat i ha facilitat la formació TIC als adults assistents a través de les eines de treball que ofereix Google.

Aquest projecte formatiu intergeneracional el dinamitza principalment l’alumna en pràctiques d’educació social del Punt Òmnia de Tortosa, que s’ha proposat que els infants assistents coneguin la cultura i el patrimoni de Tortosa (la patrona de la ciutat, els principals monuments, els punts d’interès del municipi...) i que la gent gran aprengui a fer anar el Google Drive de manera autònoma i gràcies a un aprenentatge horitzontal.

Taller intergeneracional

Infants i gent gran comparteixen espai i aprenen competències TIC amb el Google Drive.

Més informació