El Punt Òmnia de Tortosa visita la fàbrica de Xocolates C.R.E.O.

07/02/2018 | 10:02

El divendres 15 de desembre el Punt Òmnia de Tortosa va endolcir la seva activitat habitual amb la visita a la fàbrica de xocolata C.R.E.O.. La sortida, que buscava promoure el veïnatge i la memòria històrica del municipi, es va realitzar de les 10.30 a les 12.30 h i durant la visita, els guies van explicar als usuaris i usuàries del Punt d’on prové la xocolata, com en fan les varietats, i fins i tot en van oferir un tast als visitants.

La sortida a la fàbrica de xocolata, que va reunir 10 participants de més de 65 anys del Punt Òmnia, també va permetre als visitants fer memòria de la seva història personal i compartir-la amb la resta. Els usuaris i usuàries van explicar les seves vivències d’infància amb la resta del grup de manera paral·lela a la història de la fàbrica. C.R.E.O. és una empresa familiar molt coneguda a Tortosa, que es va inaugurar el 1940.

A través del llinatge familiar, C.R.E.O. ha ofert productes de xocolata seguint una recepta antiga i secreta.

Podeu trobar més informació de Xocolates C.R.E.O. clicant aquest enllaç. També podeu veure un àlbum d’imatges de la sortida aquí: Visita Xocolates CREO