El Punt Òmnia de Valls celebra 10 anys

15/06/2012 | 13:06
logotip xarxa omnia amb escut de valls

Enguany el Punt Òmnia de Valls celebra 10 anys.

Durant aquest temps hem fet una gran tasca: hem apropat les TIC a la ciutadania de Valls i a la resta de la comarca, hem fet formació i activitats per als usuaris i usuàries i hem compartit l’espai amb molts serveis i entitats de la ciutat.

A l’inici, Òmnia es va marcar com a objectiu treballar per la universalització de les TIC a la ciutat, especialment volíem fer-ne difusió entre els col·lectius que tenien més risc d’exclusió social. Amb el temps, Òmnia ha anat creixent, tant en infraestructura com en nombre de serveis i participants, i de mica en mica hem tingut l’oportunitat de participar en diferents programes relacionats amb les noves tecnologies (per exemple, Connecta’t, Accedo, ENDE, ACTIC) i també en diversos esdeveniments de la ciutat, com ara casals d’estiu, parcs de Nadal, Decennals, i ens hem portat els ordinadors al carrer en més d’una fira de “FesInternet”. A més, hem col·laborat amb diferents serveis de la ciutat (Pla educatiu d’entorn, Servei d’Atenció a l’Immigrant i Centre Obert) i pel nostre espai han passat moltes entitats: Associació de Dones, Xarxa Solidària per a la Fibromiàlgia, AMPA, Llar de Jubiltas, etc.

Són molts els moment que hem viscut a Òmnia i en tenim bons records, però, sobretot, hem tingut el plaer de viure grans experiències amb les persones que han participat en la nostra entitat, totes elles tan diverses!

Ara toca mirar cap al futur i enfrontar nous reptes. Farem el possible per continuar donant resposta a les noves necessitats de la nostra ciutat.

Punt Òmnia
aniversari
10 anys