El Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador - La Seu D’Urgell participa en la campanya “Estimar no fa mal” contra la violència de gènere

13/12/2016 | 09:12

El Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador - La Seu D'Urgell ha recollit, durant la setmana del 21 al 24 de novembre, un recull de retrats d’usuaris voluntaris ensenyant el cartell del programa “Estimar no fa mal”, en una acció especial pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones a la comarca de l'Alt Urgell.

Els organitzadors de la jornada, celebrada el 25 de novembre, han demanat la recollida de rostres al fotoreclam (photocall) del Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador i altres espais. Les fotografies alimentaran les xarxes socials durant la jornada del divendres i permetran difondre el número 900 900 120, d’atenció a les víctimes de violència masclista. El programa “Estimar no fa mal”, impulsat per l’Institut Català de les Dones, es dirigeix a la prevenció de relacions abusives, especialment entre el col·lectiu de joves i adolescents.

Les entitats organitzadores també han programat conferències i tallers en diferents centres educatius. A més, també s'ha llegit un manifest a la Plaça Soldevila, sota el Mur del Civisme, a la ciutat de La Seu d'Urgell.

El Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones se celebra cada 25 de novembre, després de la declaració de l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1999, per tal d’instar a governs i organitzacions no governamentals a organitzar activitats per sensibilitzar sobre la violència vers les dones com una violació dels drets humans.

Dia Internacional contra la Violència de Gènere
Punt Òmnia Centre Cívic de la Seu d'Urgell