El Punt Òmnia del Centre Infantil i Juvenil Mowgli de Cornellà de Llobregat descobreix la història musical al Museu de la Música

13/12/2016 | 09:12

El Punt Òmnia Centre Infantil i Juvenil Mowgli de Cornellà de Llobregat, a fi de donar resposta a una demanda conjunta dels participants, ha visitat aquesta setmana el Museu de la Música de Catalunya.

Un total de 44 usuaris de més de 60 anys han participat a la sortida que el mateix Punt Òmnia ha organitzat amb l’objectiu de conèixer una mica millor l’evolució de la música a través de la història i visitar una de les col·leccions musicals més valuoses del món.

Els participants han fet una visita guiada d’una hora aproximadament al Museu, en què una musicòloga donava explicacions de cada etapa històrica.

El Museu de la Música, acollit dins l’edifici de l’Auditori de Barcelona, té exposada una col·lecció amb prop de 500 instruments de diferents èpoques, i una sala interactiva i amb material audiovisual complementari.

També ofereix el programa Apropa Cultura, destinat a donar accessibilitat a l’art i la cultura d’una manera inclusiva i adaptada a tots els sectors de la societat.

Podeu consultar l'àlbum d'imatges aquí:

1

cultura
música
museu
Punt Òmnia