El Punt Òmnia del Grupo Unión, seu de l'Ubuntu Global Jam dels Ubuntaires

Ubuntu Global Jam Català

Fa uns mesos, vam iniciar contactes amb l'equip de la comunitat local d'Ubuntu en català (coneguts com a Ubuntaires). Amb la companyia de Jose Navarro, dinamitzador del Punt Òmnia Blanes, ens vam apropar a la festa Oneiric Ocelot que van realitzar a Lloret i vam a començar a treballar en la possibilitat de ser la seu d'una de les seves festes de llançament al nostre barri.

En l'espera d'aquest moment, el proper 3 de març serem la seu de l'Ubuntu Global Jam.

L'Ubuntu Global Jam és una trobada de treball de membres de la comunitat de l'Ubuntu per a acabar de donar una empenta a totes les tasques en què puguem col·laborar abans de l'alliberament de la propera versió de l'Ubuntu.

És una trobada que es realitza a diversos punts del món el mateix cap de setmana, i evidentment, l'equip català hi està sempre ben representat.

Tant si ja teniu una idea en què voleu col·laborar a l'Ubuntu com si us agradaria col·laborar i encara no sabeu en què, l'Ubuntu Global Jam es un bon moment per començar.

Per ara les activitats previstes són una marató de traducció i un triatge d'errades (bugs) però encara es poden proposar noves activitats.

A més de tota aquesta moguda de l'equip dels ubuntaires, nosaltres pensem que pot ser un bon moment per què els dinamitzadors i dinamitzadores que tinguin interès en saber més de l'Ubuntu i de com treballar amb aquesta distribució als seus punts, ens puguem trobar i compartir una estona, dubtes i solucions.

programari lliure
català
treball en xarxa
ubuntu
treball col·laboratiu