El Punt Òmnia Espronceda celebra el Dia dels Drets dels Infants

El joc és una activitat universal i també un dret universal de tots els infants, el qual no sempre és senzill assegurar-lo i protegir-lo. En el marc del 20 de novembre, el Dia Universal dels drets dels infants, l'Òmnia Espronceda de Sabadell organitza l'activitat 'Més que un joc'.

Es tracta d'una jornada virtual cultural i socioeducativa en la que a través d'una història, els infants i joves participants aniran superant diferents jocs i proves online i coneixent els diversos drets dels infants. Una iniciativa per reivindicar el dret al joc i per mostrar que, tot i la situació extraordinària actual, és possible garantir i vetllar per aquest dret universal.

A través d'un directe durant tot el dia a través de YouTube, a la jornada participaran persones referents de diferents espais juvenils del territori, instituts, escoles ludoteques, etc. Consulteu aquí el programa d'activitats.

Podreu seguir-lo aquí.

 

infants
El dia 20N és el Dia Universal dels Drets dels Infants, i el Punt Òmnia Espronceda ho celebra amb una jornada d'activitats!