El Punt Òmnia GòTIC - Ajuntament de Tàrrega clou amb èxit un nou cicle de cursos d’integració a l’era digital

El Punt Òmnia GòTIC - Ajuntament de Tàrrega clou amb èxit un nou cicle de cursos d’integració a l’era digital

El Punt Òmnia GòTIC - Ajuntament de Tàrrega ha desenvolupat una nova edició del curs d’alfabetització digital titulat “Sense por!”. Aquesta iniciativa vol acostar el món de les noves tecnologies de la comunicació (TIC) a persones poc acostumades a fer-ne ús.

Amb una durada de 70 hores presencials, els onze participants de l’activitat s’han familiaritzat amb recursos i eines telemàtiques com navegadors web, cercadors virtuals, el procés de creació i l’optimització del correu electrònic, la gestió de documents al núvol, l’ús de xats i videoconferències, i lesaplicacions que milloren la productivitat personal. L’activitat “Sense por!” del Punt Òmnia gòTIC de Tàrrega s’emmarca dins un programa de tallers gratuïts dedicats a aproximar les possibilitats que ofereixen les TIC al conjunt de la ciutadania del municipi.

Durant l’última sessió formativa el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera, va entregar els diplomes del curs a l’alumnat . Folguera va fer palesa “la necessitat d’atansar les eines 2.0 a tots sectors de la població per evitar l’anomenada escletxa digital”. El Punt Òmnia GòTIC de Tàrrega ja prepara els nous cursos de primavera i estiu, que es presentaran el 9 de maig, a les 12 h, al Centre d’Entitats de la ciutat.

L’objectiu dels tallers és acostar el conjunt de la població a les eines 2.0 i les possibilitats que ofereixen per millorar la productivitat personal.