El Punt Òmnia Gòtic de Tàrrega participa a #PedroloTàrrega, una ruta turística i cultural per a usuaris d’Instagram

02/08/2018 | 08:08

El Punt Òmnia Gòtic de Tàrrega ha participat el passat juny a l'Instawalk, una activitat impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la marca “Ara Lleida”, en el marc del centenari del naixement de l'escriptor, molt vinculat a la capital d'Urgell.

Tàrrega ha organitzat una ruta turística i cultural per a usuaris d’Instagram resseguint l’empremta de Manuel de Pedrolo, a través dels espais de Tàrrega on va passejar quan residia a la ciutat. Més d’una trentena d’Igers (nom amb què es denominen els aficionats a l’aplicació d’Instagram per a mòbil) han participat a Instawalk, que s'ha organitzat amb l'objectiu de divulgar la figura de l'autor.

L'activitat ha estat organitzada per la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell, i amb el suport d’IgersTàrrega, Instagramers Lleida, la Ruta del Cister i el Gòtic i l’Ajuntament de Tàrrega - Punt Òmnia.

La plaça del Carme ha estat el punt de partida del recorregut, que ha passat també per la plaça de Lluís Millet, el Call, la Peixera de les Planes, l’Hort del Barceloní i el carrer Major. L'acció ha comptat amb el guiatge de l’escriptor targarí Xavier Garcia, impulsor de rutes turístiques i literàries sobre la figura de Pedrolo. Els participants han pogut captar imatges dels diferents indrets i pujar-les a les xarxes socials, tot fent difusió de la ciutat de Tàrrega i de Pedrolo. També han gaudit de la degustació de productes de proximitat al Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega.