El Punt Òmnia Gaó Kaló de Barcelona clou el taller Recicla't TIC

06/04/2016 | 10:04
Frame del vídeo.

El passat mes de març, el Punt Òmnia Gaó Kaló va cloure l'activitat Recicla't TIC, un taller realitzat en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

 

i que ha estat programat perquè els usuaris puguin aprendre els coneixements bàsics per ser persones autònomes en l'ús de l'ordinador i la navegació per Internet. Els usuaris també assoleixen, amb l'assistència al taller, la motivació necessària per a una recerca de feina activa i constant mitjançant les TIC.

 

Recicla't TIC va reunir set usuaris d'edats compreses entre els 45 i els 64 anys i va comptar amb 16 hores de durada, tot i que els usuaris hi van dedicar algun temps més a acabar de formar-se, reforçar conceptes i resoldre dubtes.

 

A través del programari lliure LibreOffice, els usuaris i usuàries de Recicla't TIC del Punt Òmnia Gaó Kaló van aprendre a redactar un currículum vitae eficaç, cartes de presentació i la seva autocandidatura, i van poder donar resposta a ofertes mitjançant el correu electrònic a borses de feina en línia com Infojobs, Feina Activa, Infoempleo i altres.

 

La valoració dels usuaris i usuàries del Punt Òmnia queda patent en el vídeo que ha elaborat la dinamitzadora del Punt Òmnia Gaó Kaló, la qual ha afirmat que el taller també ha facilitat una trobada entre persones que estan cercant feina.

 

"El taller és molt interessant perquè la franja d'edat d'entre 45 i 65 anys queda encara fora de les tecnologies i el curs és una excusa fantàstica per apropar aquestes persones (sobretot les dones) a les eines i les possibilitats d'Internet, tant en temes sociolaborals com personals i de relació", ha explicat la dinamitzadora.

La col·laboració entre el SOC i la Xarxa Òmnia és contínua i per aquest motiu el Punt Òmnia Gaó Kaló oferirà dues noves edicions de Recicla't TIC: al maig i al juliol de 2016.

vídeo
multimèdia
TIC