El Punt Òmnia Girona Est estrena el pòdcast "Zona Est"

12/03/2024 | 11:03

"Zona Est" és un pòdcast que es planteja com una finestra oberta a les diverses experiències que conformen la vida als barris de Girona Est. A través de converses amenes, l'objectiu és explorar les històries i les perspectives de la gent de la comunitat, amb un enfocament especial tant en professionals que treballen a diferents entitats del barri com en residents quotidians o entitats veïnals i associatives.

Cada episodi destaca un tema rellevant, sigui cultural, social o econòmic, i presenta entrevistes amb membres de la comunitat que ofereixen perspectives úniques. Des d'educadors socials fins a membres d'organitzacions comunitàries i veïnes dels barris, cada episodi proporciona una finestra a la riquesa i la diversitat que defineixen aquests barris.

"Zona Est" aspira a ser més que un simple pòdcast, convertint-se en una plataforma que reflecteix i celebra la rica vida comunitària dels barris de Girona Est.

Pòdcast ideat, pensat i guionitzat des del Punt Òmnia Girona Est, conjuntament amb l'espai 3Punts del Centre Cívic Onyar i presentat pel mateix dinamitzador del punt. L'evolució natural del programa, un cop hagi arrencat amb uns quants episodis, és explotar més el vessant comunitari i poder oferir a les mateixes usuàries l'opció de poder presentar el programa i crear els seus propis continguts.

 
podcast
podcast
Programa d'entrevistes a gent del barri

Més informació