El Punt Òmnia La Fàbrica Can Tusell visita el Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval i el Liceu

El Punt Òmnia Can Tusell ha decidit conèixer altres horitzons dins de la Xarxa Òmnia i per això el 29 d'abril es va traslladar fins a Barcelona per conèixer de ben a prop el Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval. El dinamitzador del Punt Òmnia del Raval, el Marc Pascual, va acollir una vintena de participants del Punt Òmnia de Terrassa i els va explicar el funcionament d'aquest Punt, el tipus d'activitats i tallers que ofereix al barri i la idiosincràsia de treballar en una entitat com el Casal dels Infants, que destina tots els seus esforços als nens i nenes del barri.  Posteriorment, els dinamitzadors dels dos Punts Òmnia van preparar una activitat TIC d'una hora de durada, en què els assistents van fer servir els ordinadors del Punt Òmnia per gravar àudios, editar-los i posteriorment publicar-los amb el programari d'edició d'àudio Audacity.

En aquesta sortida, el Punt Òmnia La Fàbrica de Can Tusell també va aprofitar el temps per visitar llocs emblemàtics i d'interès dins del barri del Raval, com el Gran Teatre del Liceu. En aquesta visita, els participants van poder aprendre una mica sobre l'edifici emblemàtic, com la seva forma, la seva capacitat o els estils de decoració que presenta.

Reobert al públic ara fa 20 anys, el teatre del Liceu té forma de ferradura, disposa de 2.292 butaques i 5 pisos, i és el més gros d'Europa del seu tipus. Els usuaris i usuàries del Punt Òmnia Can Tusell de Terrassa van gaudir d'una visita guiada per totes les instal·lacions d'aquest teatre en què se'ls va explicar de primera mà el funcionament intern, la història més recent i les particularitats del seu emplaçament.

Podeu veure un àlbum d'imatges de la sortida:

Visita al Liceu

Una vintena de participants han conegut de més a prop el barri barceloní del Raval i han pogut descobrir el funcionament intern d'un altre Punt Òmnia.