El Punt Òmnia La Fàbrica es mou

27/11/2017 | 09:11

Des del 19 d'octubre, tots els dijous, el Punt Òmnia La Fàbrica de Can Tusell, a Terrassa, canviarà de lloc durant unes quantes hores per apropar i donar a conèixer els punts Òmnia als diferents serveis de la ciutat.

Els organitzadors del Punt han programat un taller de 8 sessions (en col·laboració de la biblioteca del districte 6) d'octubre a desembre, en el qual s'ensenyarà als usuaris a utilitzar el mòbil i/o la tauleta, ja siguin dispositius Android o Apple.

El funcionament bàsic del telèfon, l'app WhatsApp i de la càmera de fotos seran també principals continguts que es tractaran durant el taller, que acollirà una sessió informativa sobre l'app de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, aprofitant que el Punt Òmnia es traslladarà a la biblioteca del districte. 

Els organitzadors del Punt Òmnia La Fàbrica de Can Tusell han assegurat que un dels objectius d'aquesta original activitat --que mai abans no s'havia dut a terme-- és donar a conèixer el Punt i les possibilitats que aquest ofereix, així com tota la Xarxa Òmnia, a tot el barri. Aquest taller és obert a qualsevol persona amb inscripció prèvia a la biblioteca i les places són limitades.

mòbil
biblioteca
Cada dijous a partir del 19 d'octubre, el Punt Òmnia la Fàbrica de Can Tusell canviarà de lloc.