El Punt Òmnia Martorell acull una sessió autogestionada del procés participatiu

29/10/2019 | 08:10

El 25 d’octubre, la sala d’actes del Punt Òmnia Martorell va acollir una vintena de participants del Punt d’entre 55 i 80 anys. El motiu: el Punt Òmnia volia dir la seva en el procés participatiu de la Xarxa Òmnia amb la celebració d’una sessió autogestionada, una trobada pensada per posar sobre la taula el futur del programa Òmnia.

Els assistents van poder debatre i presentar propostes sobre qüestions tan rellevants com els futurs projectes que s’haurien de desenvolupar en els punts Òmnia, la promoció del treball en xarxa amb altres agents del territori i la manera de configurar els equipaments. Totes les propostes que es van recollir en aquesta sessió s’inclouran en el portal Participa de la Generalitat de Catalunya i serviran de punt de partida per reformular les activitats que es duran a terme al Punt Òmnia Martorell durant el 2020.

Les sessions autogestionades del procés participatiu són trobades organitzades pels dinamitzadors dels punts i estan pensades per acollir participants d’Òmnia, tècnics d’aquests espais o membres d’entitats amb els quals la Xarxa Òmnia col·labora sovint.
 

Sessió autogestionada Punt Òmnia Martorell

Més informació