El Punt Òmnia Masia Espinós de Gavà ofereix un taller de telèfons mòbils per a gent gran

13/03/2019 | 10:03

El Punt Òmnia Masia Espinós de Gavà ha ampliat aquest any el seu radi d’acció i s’ha traslladat al barri de La Sentiu per oferir un taller d’informàtica als veïns i veïnes. Aquesta activitat, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Veïns de La Sentiu, està adreçada a la gent gran i té com a objectiu iniciar els i les participants en l’ús dels telèfons mòbils i tauletes: quines aplicacions es poden fer servir i com s’han d’usar.

La primera edició del taller de telèfons mòbils i tauletes ja ha finalitzat amb una molt bona acollida, i el Punt Òmnia el reeditarà cada dos mesos per donar cabuda a totes les persones que el vulguin fer.

El Punt Òmnia s’ha traslladat puntualment per fer el taller per satisfer les necessitats del col·lectiu. Més enllà de facilitar el desplaçament als usuaris i usuàries, el canvi de lloc també aprofita al màxim el temps lectiu de les persones i els permet tenir un aprenentatge in situ en la comunitat a la qual pertanyen: una realitat comunitària que facilita els processos d’aprenentatge de cada persona.

Podeu consultar més informació clicant en aquest enllaç.

 

L'activitat introdueix les participants a l'ús dels telèfons mòbils i tauletes.