El Punt Òmnia PES La Mina fa una nova proposta formativa amb tallers específics mensuals

El Punt Òmnia PES La Mina ha començat el curs 2016-2017 amb una nova redistribució dels tallers i un nou format de cursos per a la tardor.

La nova proposta de tallers del Punt és una adaptació que ha fet l'equip de dinamització a les noves demandes dels veïns i veïnes del barri per tal d'oferir espais que siguin interessants i útils als assistents.

D'aquesta manera, el Punt vol donar resposta a necessitats i interessos concrets i per això ha creat sessions de durada mensual, monogràfics d'un tema concret o específics, en els quals es treballen coneixements, usos, tècniques i aplicacions concrets que no es tracten a les sessions de més durada, com els cursos, les activitats o els espais oberts.

Obeint a les demandes dels usuaris, el Punt Òmnia PES La Mina ha endegat el Taller mensual de xarxes socials per respondre a les necessitats d'una pila d'usuaris de més de 65 anys que anaven al Punt amb els seus telèfons intel·ligents perquè els ajudessin a fer-los anar. Facebook, Instagram, Twitter, Telegram... i altres xarxes socials seran els protagonistes d'aquest monogràfic de tardor.

En aquestes noves sessions mensuals que ofereix el Punt a partir d'aquesta tardor també es farà formació en seriagrafia, disseny digital i manteniment d'equips informàtics, entre d’altres. Podeu consultar la nova oferta formativa del Punt Òmnia clicant a aquest enllaç.

Els nous tallers mensuals neixen amb l'objectiu de combinar la formació teòrica sobre el tema del taller amb la pràctica de les tècniques més habituals i el de potenciar el treball personal i autònom dels usuaris en relació amb el tema que s’hi tracta.

 

Adjunt

Mida

tallers_tardor.png

1015.92 KB

nous tallers
Òmnia