El Punt Òmnia Pubilla Cases-Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat visita l'exposició fotogràfica de Philippe Halsman

12/12/2016 | 13:12

Aquest any,al llarg del mes de juliol,al Punt Òmnia Pubilla Cases-Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat hem fet diversos tallers però, com cada any, no han deixat de banda les sortides.

És per aquest motiu que, coincidint amb la penúltima setmana de curs, les alumnes del taller Aprendre a través d'Internet han volgut anar a veure l'exposició que hi ha actualment i fins al 6 de novembre al CaixaForum sobre fotografies: 'Phipilippe Halsman. Sorpren-me!'.

Les mateixes alumnes han fet una cerca de les activitats i sortides que hi haviaen el seu entorn, i han decidit d'anar a veure aquesta mostra d'imatges. A l'exposició es poden veure totes les fotografies que l'expert i conegut artista Halsman va fer a Salvador Dalí, Ava Garner, Einstein, i sobretot, a Marilyn Monroe, ja que va ser un dels seus fotògrafs oficials.

En la visita a l'exposició, els usuaris del Punt Òmnia Pubilla Cases-Can Vidalet van aprofitar la sortida per penjar fotos a l'Instagram mitjançant el hashtag #sorprèndemehalsman.

CaixaForum
exposició
foto
Punt Òmnia Pubilla Cases-Can VIdalet
sortida