El Punt Òmnia Riudoms estrena instal·lacions

25/10/2011 | 14:10
Imatge de l'Òmnia Riudoms

El Punt Òmnia de Riudoms es trasllada al nou edifici de la biblioteca “Antoni Gaudí” on estrena una sala annexa a la biblioteca.

L'edifici recent inaugurat trenca amb les barreres arquitectòniques que tenia la antiga ubicació, i està equipat amb els últims avenços constructius per al major confort dels usuaris.

També s'ha ampliat la velocitat de la connexió a Internet amb una línia ADSL de 20 megues, el màxim que es pot contractar ara mateix a la població, que permetrà als usuaris gaudir de tots els nous serveis que ofereix la Societat de la Informació.

El que no canvia son els criteris d'excel·lència amb que sempre s'ha treballat; apostant per la inserció digital des del primer nivell, que maximitza l'aprenentatge, on els més moderns continguts digitals preparats ad-hoc per als nostres usuaris s'imparteixen per docents amb una formació acadèmica específica i una llarga experiència professional.

Sempre orientats a donar la màxima qualitat i a la millora contínua del servei, tant el model com els materials desenvolupats pel Punt Òmnia Riudoms son referents emprats en altres telecentres de Catalunya i la resta d'Espanya.

Tot plegat dota a la Xarxa Òmnia dels més moderns equipaments per als usuaris de la comarca del Baix Camp i limítrofes, que troben en el Punt Òmnia Riudoms un espai de creixement personal i social.

accessibilitat
notícia
biblioteca