El Punt Òmnia Salut Alta als mitjans de comunicació de Badalona

La Mobile Week és un espai on la tecnologia i la societat connecten, i  impulsa activitats per reflexionar sobre l’empremta de la tecnologia en la vida quotidiana. Aquesta iniciativa contribueix a apropar la innovació tecnològica a través d’activitats públiques i gratuïtes per debatre, analitzar i experimentar sobre l’impacte de la transformació digital a la ciutadania. L'edició catalana de la mobile week 2022 comptarà amb la participació de 16 territoris catalans. Enguany, la Xarxa Òmnia participa amb diverses activitats des de finals d’abril fins a principis de maig. Un dels punts Òmnia que ha participat en aquest esdeveniment recentment ha estat el  Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta  que ha tingut ressò a través de diversos mitjans de comunicació.

El dilluns 25 d'abril el conductor del programa de ràdio  "Badalona Matí", Miquel López, va venir al Punt Òmnia per conèixer com col·lectius de gent gran desenvolupen habilitats per l'ús de les noves tecnologies. Concretamen, van presenciar el taller: Explica'ns la teva història, on les persones grans realitzen un curs d'informàtica per poder escriure les seves vivències i la seva biografia per passar del format paper al format digital. La connexió va ser en directe i us compartim l'enllaç al podcast del programa sencer (al minut 35 podeu trobar la connexió amb el Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta).

El dimarts 26 d'abril  va visitar el punt Òmnia el programa "Badalona 360" de la Televisió de Badalona, amb  la Laura Valverde al micròfon. En aquest cas el programa va assistir al primer dia de Formació en TIC'S,  activitat adreçada a la gent gran que vulgui posar-se al dia i on es parla de fitxers, carpetes, Internet, correu electrònic, compres, cites prèvies, banca en línia a més d'altres temàtiques. Uns cursos que volen donar resposta a les necessitats de la gent gran sobrevingudes arrel de la pandèmia, on gran part dels serveis són en línia i a través de les TIC, la Glòria i la Núria, participants de la formació, ens expliquen les ganes d'aprendre i posar-se al dia de l'actualitat en l'ús de les TIC. La visita la trobareu al canal de YouTube de Badalona Comunicació.

Al Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta treballen sobretot amb persones grans grans, nens i nenes i persones en situació d'atur o que volen millorar l'ocupabilitat.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell serà el proper punt que participarà a la Mobile Week de Catalunya amb activitats que tindran lloc l'11 i 12 de maig.

 

mobileweek
medis audiovisuals