El Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons comença el curs endintsant-se en el món del Wordpress

12/12/2016 | 14:12

Després d’un mes de vacances, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons ha tornat amb les piles ben carregades i amb una àmplia formació en TIC adaptada a tots els públics i necessitats.

Enguany, l'oferta del Punt Òmnia de l'Hospitalet de Llobregat compta amb una novetat: un taller de WordPress d'una hora setmanal en el què els usuaris podran aprendre a crear les seves pròpies pàgines web avançades.

Si mai no has tocat un ordinador o si tens aquesta assignatura pendent i sempre la deixes per al setembre… al Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons podràs familiaritzar-te amb el teclat i el ratolí de forma divertida i amena amb els tallers TIC més bàsics. I si et fa por cada cop que sona el telèfon, al Punt també hi trobaràs un espai per a tu!

Dins de tota l'oferta de tallers i cursos, el Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons acosta els usuaris a diferents aplicacions d’smartphone, tant les més comunes com aquelles que mai no has conegut i que et poden resultar útils en el teu dia a dia.

Per a perfils d’usuaris TIC més avançats, el Punt Òmnia també oferta tallers de xarxes socials, edició de materials gràfics i textos, i navegació per Internet per fer gestions personals. Podràs crear l’itinerari del teu propi viatge, canviar la cita amb el metge o demanar hora per renovar el DNI. Què esperes? Ja no hi ha excusa!

wordpress