El Punt Òmnia Sant Vicenç dels Horts celebra el Dia Internacional de les Dones amb la lectura virtual del conte 'La cenicienta que no quería comer perdices'

08/03/2016 | 13:03
Cartell de l'activitat.

El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts celebrarà el proper 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb la programació de l'activitat La cenicienta que no quería comer perdices

El Punt Òmnia obrirà les seves portes a totes aquelles dones que vulguin participar en la lectura del conte La cenicienta que no quería comer perdices i la posterior tertúlia sobre la saviesa, la imaginació i la màgia dels contes virtuals.

Amb aquesta activitat les dinamitzadores del punt volen promoure la participació de les dones així com el seu empoderament social. Amb el conte virtual, el Punt Òmnia també busca millorar la formació de les assistents en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

En l'activitat del Dia Internacional de les Dones del Punt Òmnia hi participaran l'Associació de Dones de Sant Vicenç dels Horts Dona't Vida i la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. 

conte
dona
dia internacional dones