El Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló acull els participants del programa comarcal Joves per l'ocupació

13/12/2016 | 09:12

Nous usuaris joves en recerca de feina han accedit a les instal·lacions del Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló al llarg d’aquest novembre. El Punt ha col·laborat en les accions d’assessorament i en l’aportació de recursos TIC per a la recerca de feina.

Durant les sessions, el dinamitzador de l’espai, Antonio Collado, ha presentat les activitats setmanals del Punt. Segons Collado, els joves s’han interessat especialment en els tallers de millora del currículum o en com crear un currículum web. A més, el dinamitzador també ha animat els nous usuaris a treure’s el carnet acTIC, ja que, com a centre col·laborador acTIC, ofereix un espai examinador cada divendres d’11.30h a 16 h.

El dinamitzador ha aprofitat les sessions per proposar als nois a participar a la Roda d’homes contra la violència de gènere, ja que el 25 de novembre se celebra el Dia Internacional. Aquesta activitat ha estat recurrent al Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló, que ha tingut molt bona resposta a la població en la segona edició.

El programa Joves per l’ocupació és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Llobregat. El Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja va participar també en un programa d’inserció per a joves, anomenat Engega!.

joves
ocupació
recerca de feina