El Punt Òmnia Servei Solidari col·labora en la quarta temporada de Ravalead@s

15/03/2016 | 08:03
Frame del vídeo.

El  i el del TEB, juntament amb  (entitat que utilitza l’audiovisual per treballar aspectes socioeducatius amb adolescents i joves) i vuit entitats del barri del Raval han portat a terme la quarta temporada del projecte Ravalead@s TV.

 

El Punt Òmnia Servei Solidari ha traspassat les fronteres del centre, en aquesta nova edició, per fer una acció més comunitària i més participativa, que compta amb lació de quinze joves el barri del Raval i amb la participació dels tècnics de les entitats.

 

En aquesta nova edició de Ravalead@s, els i les joves participants han treballat durant sessions de dues hores en la creació del curtmetratge Rebela&;t, i han assistit a diferents activitats, des de sessions de recerca d&;informació fins a la realització i edició del vídeo.

 

Rebela&;t mostra el punt de vista dels joves sobre la realitat del bulliyng, i explica la manera com tota la societat és responsable d&;aquesta problemàtica social que afecta tothom.

 

Segons els dinamitzadors del Punt Òmnia Servei Solidari aquesta quarta edició de Ravalead@s s&;ha viscut de manera molt positiva tant per la rellevància del tema tractat una temàtica, el bullying, que preocupa els joves com per la bona resposta que han rebut dels participants.  el procés de creació de Rebela&;t.

 

I podeu veure el vídeo aquí:

joves
vídeo
Punt Òmnia
Ravalead@s