El Punt Òmnia Servei Solidari de Barcelona estrena nou curtmetratge en el marc del projecte Ravalead@s TV

15/01/2015 | 10:01
imatge "Alcohol guai" Ravalead@s

Ravalead@s estrena la seva tercera temporada dedicada a la salut, la participació i l'educomunicació amb el curt Alcohol guai, un antiespot que desmunta els mites de l'alcohol als mitjans de comunicació. Serà presentat el 21 de gener a les instal·lacions del Servei Solidari.

Ravalead@s ha tractat des del seus inicis temes com els desnonaments, el racisme i la identitat personal a través del vídeo participatiu. Aquest any arriba amb la mateixa força amb problemàtiques que ens afecten o ens poden afectar a tots, com ara el consum de drogues legals i il·legals.

Per treballar-ho d’una manera creativa hem analitzat la imatge d’aquestes substàncies als mitjans de comunicació de masses. Amb quins valors s’associen? Es corresponen amb la realitat? Quins mites es difonen relacionats amb el seu consum?

Per oferir la seva pròpia visió, els joves i les joves han fet un curtmetratge titulat Alcohol guai, un seguit d’antiespots per desmentir els suposats avantatges del consum d’aquesta beguda que es difonen als mitjans de comunicació, especialment a la publicitat.


Informació pràctica:

Quan? El dimecres 21 de gener
Hora? 18 h
On? Al Servei Solidari, carrer de Sant Antoni Abat, 61
Web de Ravalead@s TV: http://ravaleados.elparlante.es/


No us ho perdeu... Salut i comunicació!

vídeo
curtmetratge
Ravalead@s