El Punt Òmnia Torrelles de Llobregat commemora el Dia Internacional de les Dones amb un vídeo homenatge

Captura del vídeo 8 de març Dia de la Dona.

El Punt Òmnia Torrelles de Llobregat ha fet un homenatge a totes les dones, aprofitant la celebració del Dia Internacional de les Dones, mitjançant el vídeo 8 de març, Dia de la Dona.

Aquest vídeo ha estat elaborat al taller Bocins de Torrelles, que ofereix el Punt Òmnia esmentat i al qual assisteixen cinc dones de més de 65 anys.

Les usuàries han estat preparant aquest treball audiovisual durant més de tres mesos. En aquest període han fet recerca a arxius fotogràfics, han fet recerca històrica pel municipi i per internet, han après a editar imatges, han fet locucions d'àudio i, finalment, edició de vídeo. En aquest taller, Bocins de Torrelles, les dones assistents també han pogut desenvolupar les seves habilitats TIC a través de l'actualització del blog Bocins de Torrelles.

Com cada 8 de març, les dones de tot el món han fet sentir la seva veu per tal de recordar que la lluita per la igualtat entre els homes i les dones és una lluita quotidiana i constant, que ve de lluny i que encara té molt camí per recórrer.

Aquest vídeo, amb un escrit locutat i amb algunes fotografies de dones recopilades, vol recordar tota la lluita que s'ha fet i es fa per la igualtat, i aquesta activitat vol ser un petit homenatge per a totes elles.

Podeu veure el vídeo aquí:

dones
vídeo
dia internacional dones