El Punt Òmnia Tortosa ofereix tallers sobre com accedir a les seves activitats en línia

Una dinamitzadora mostrant una tauleta

A l'inici d'aquesta tardor, el Punt Òmnia Tortosa ha ofert un taller de formació de l'aplicació Jitsi Meet a la ciutadania del territori. L'objectiu perseguit ha estat brindar estratègies als i a les participants perquè sàpiguen utilitzar la plataforma i d'aquesta manera puguin accedir a les activitats en línia que el mateix Punt Òmnia Tortosa i el Casal Cívic de Ferreries ofereixen. Representants de la Fundació Pere Mata, participants del programa Sempre Acompanyats de la Creu Roja de Tortosa i una quarantena de persones de les Terres de l'Ebre hi han participat.

Aquesta ha estat una activitat organitzada entre el Punt Òmnia Tortosa, el Casal Cívic Tortosa i el Grup Esplai Blanquerna. El Punt Òmnia Tortosa continuarà durant un temps més oferint aquest taller formatiu a totes aquelles persones que vulguin adquirir aquestes competències digitals i paral·lelament continuarà teixint xarxa perquè la formació pugui arribar a més entitats socioeducatives i sanitàries del territori.

El factor d'exclusió provocat pel coneixement digital insuficient pot afectar diverses persones i grups, de manera que des del Punt Òmnia Tortosa es continuarà treballant amb les noves tecnologies, enteses com una eina de millora, de promoció individual i de cohesió social.

 

formació
Aquest Punt Òmnia treballa amb la gent gran, un col·lectiu vulnerable davant la Covid-19. Per això, aposta per les formacions en línia i forma als i a les participants perquè sàpiguen com participar en les activitats virtuals.

Adjunts