El Punt Òmnia Tortosa participa en el projecte de dinamització juvenil intercultural Art Total

Cartell de l'activitat

A partir d'aquest divendres 25 d'octubre, al Punt Òmnia Tortosa tindrà lloc una activitat relacionada amb el projecte Art Total desenvolupat al Centre Cívic de Tortosa per l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Tortosa. Art Total és un projecte de dinamització juvenil i artístic adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys, que vol fomentar la participació, l'accés a la cultura i la convivència entre els joves del municipi de Tortosa a través de l'educació no formal i les activitats de lleure.

Art Total vol crear un punt de trobada entre els joves de la ciutat on l’art, el treball en equip i la diversitat siguin els protagonistes. Els joves participants tindran l’oportunitat d’experimentar, mostrar el seu talent i, fins i tot, formar part d’una creació artística conjunta.

Així doncs, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, al Punt Òmnia, durem a terme un taller d'edició digital d'audiovisuals, on els participants faran les seves creacions de vídeo amb tot el material recollit durant les altres activitats que engloben el projecte.

El taller es durà a terme tots els divendres de 17 a 19 hores, del 25 d'octubre fins al 13 de desembre de 2013.

Us deixem amb més informació:

Notícia al web de l'Ajuntament de Tortosa.

Vídeo del Canal 21 sobre la presentació del projecte: www.youtube.com/watch?v=A3W960L_sEQ

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Youtube
joves
vídeo
lleure
convivència
Joventut
art
interculturalitat