El Punt Òmnia Tortosa signa un protocol de col·laboració amb l'oficina del SOC a Tortosa

logotips SOC i Xarxa Òmnia

El Punt Òmnia Tortosa ha signat aquesta setmana un protocol de derivació i d&;actuacions amb l&;Oficina del Servei d&;Ocupació de Catalunya de Tortosa.

 

 

 

Aquest protocol permetrà als usuaris i usuàries del SOC realitzar un circuit formatiu relacionat amb les noves tecnologies, pensat exclusivament per cercar feina i millorar coneixements de les TIC.
 

 

El circuit formatiu serà coordinat des del SOC, que derivarà les persones segons els seus coneixements i necessitats formatives. El Punt Òmnia Tortosa acollirà aquestes persones derivades i els oferirà tallers de formació i una atenció personalitzada.
 

 

Aquest protocol ha estat fruit de l&;esforç de moltes persones i gràcies a la col·laboració de molts formadors i professionals que, intentant suplir la falta d&;oportunitats formatives, ha acordat aprofitar els recursos de l&;Administració per oferir un millor servei a la ciutadania.
 

 

L&;horari del Punt Òmnia Tortosa destinat a fer aquestes activitats continua sent els: dimarts de 16 a 20 hores, tots els mesos de l&;any excepte l&;agost.

 

recerca de feina
Inserció social i laboral
derivacions
SOC
formació TIC