El Punt Òmnia Tria, autoritzat com a centre col·laborador de l'ACTIC

31/01/2013 | 11:01
Logotip d'ACTIC

El Punt Òmnia Tria, gestionat per la Fundació Comtal, ha estat autoritzat com a centre col·laborador del programa ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de la Generalitat, en les proves que permeten acreditar de manera oficial els coneixements, les habilitats i les actituds digitals dels seus usuaris i usuàries.

L&;ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l&;obtenció del certificat són telemàtics, encara que la prova s&;ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat. En aquest sentit, el Punt Òmnia de la Fundació Comtal formarà part d&;una xarxa de més de 300 centres distribuïts per tot Catalunya amb gran diversitat d&;horaris.

Les persones que superin satisfactòriament aquesta prova obtindran un certificat que emet la Generalitat i que els possibilita acreditar un nivell determinat (bàsic, mitjà o avançat) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

El Punt Òmnia Tria farà aquestes proves els dijous de 15 a 18 hores. Per a més informació pots adreçar-te a Forn de la Fonda, 5 o trucar al telèfon 93 319 98 55 (Elvira Mora).

formació
acTIC
acreditació TIC
competències
certificat