El Punt Òmnia Vapor Llonch acull una sessió autogestionada del procés participatiu

08/11/2019 | 13:11

El 5 de novembre, la sala d’actes del Punt Òmnia Vapor Llonch va acollir una desena de persones per a participar en el procés participatiu de la Xarxa Òmnia. El Punt Òmnia va organitzar de manera autònoma una sessió autogestionada, és a dir, una trobada autoorganitzada pel mateix punt pensada per posar sobre la taula el futur del programa Òmnia.

Els assistents van poder debatre i presentar propostes sobre qüestions tan rellevants com els futurs projectes que s’haurien de desenvolupar en els punts Òmnia, la promoció del treball en xarxa amb altres agents del territori i la manera de configurar els equipaments. Totes les propostes que es van recollir en aquesta sessió s’inclouran en el portal Participa de la Generalitat de Catalunya i serviran de punt de partida per reformular les activitats que es duran a terme al Punt Òmnia Martorell durant el 2020.

Les sessions autogestionades del procés participatiu són trobades organitzades pels dinamitzadors dels punts i estan pensades per acollir participants d’Òmnia, tècnics d’aquests espais o membres d’entitats amb els quals la Xarxa Òmnia col·labora sovint.