El Punt Òmnia Vilallonga del Camp presenta els seus treballs manuals a través de les TIC

05/09/2017 | 07:09
Les participants al taller de Treballs Manuals a través de les TIC

El Punt Òmnia de Vilallonga del Camp ha posat fil a l'agulla per cinquè any consecutiu amb el taller Treballs manuals a través de les TIC. L'activitat, programada de gener a juny de 2017, ha aconseguit reunir 8 participants de més de 50 anys que han pogut ser partícips de tot un procés de patronatge i creació d'una peça de roba ben coneguda: el davantal.

A Treballs manuals a través de les TIC, les usuàries que han participat han cercat una manualitat a la xarxa a través de cercadors web com el Google i també han usat la xarxa social Pinterest. Un cop han trobat la manualitat, les participants han elaborat els patrons propis que han marcat el disseny dels davantals i, finalment, han comprat el material necessari a través de plataformes TIC de venda de productes.

Aquest taller, que es duu a terme des de fa 5 anys al Punt Òmnia de Vilallonga del Camp, és una de les activitats més destacades del Punt, ja que ha permès que es consolidi un grup de dones al llarg dels anys. A Treballs manuals a través de les TIC les participants aprenen de manera transversal moltes habilitats i valors que no s'aprecien a primer cop d'ull, com és la part emocional de les usuàries, els sentiments de pertinença a un grup que es troba amb regularitat, l'autoestima i l'apoderament. 

El Punt ha exposat material tèxtil als veïns i veïnes de Vilallonga del Camp.