El restaurant Arbeletxe i els ÒmniaKids: cuina per a infants al Punt Òmnia de La Seu d'Urgell

12/12/2016 | 14:12

ÒmniaKids és un projecte transversal del Punt Òmnia la Seu d'Urgell, el CDIAP i el Consorci d'Atenció a les Persones de​ l'Alt Urgell​ de quasi dos anys de durada. Pensat des de la necessitat d'aportar recursos a infants amb dificultats relacionals i de socialització, el Punt Òmnia va crear aquest espai l'any 2015 per treballar hàbits positius amb els infants (l'atenció, el control dels impulsos, el fet de mantenir-se asseguts...) a través de la programació d'activitats de lleure.

Al darrer trimestre de 2016, el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell continua amb el taller ÒmniaKids i, enguany, ha demanat més participació en aquest projecte amb infants. El Punt s'ha plantejat que s’involucrin més professionals de l'entorn socioeducatiu  en el projecte: persones del món educatiu, esportiu, del tercer sector o, simplement, tothom qui vulgui donar-hi un cop de mà.

D'aquesta manera, el taller ÒmniaKids d'enguany està dividit en tres trimestres, en què, a més de les sessions TIC, els infants reben formació relativa a altres aspectes. En aquest primer trimestre, Tota Parejo i el xef Axier Arbilla, ambdós professionals en gastronomia i propietaris del Restaurant Arbeletxe, s’han prestat a fer de voluntaris i ajudar-nos en el tema de l’alimentació, el consum i els hàbits saludables. 

Durant aquest primer trimestre, els cuiners oferiran cinc sessions al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell plenes d’activitats dirigides a infants perquè aprenguin sobre els aliments, els colors, les textures, les olors i les receptes, i també perquè siguin autònoms a l'hora de fer la llista del que necessiten i anar-ho a comprar a les botigues de la Seu. Chef Kids al poder!

De moment, els ÒmniaKids ja han fet un primer contacte amb els xefs. El resultat el podeu veure en el petit collage d’imatges.

Punt Òmnia Centre Cívic de la Seu d'Urgell
Òmnia