El rugbi i el voleibol tanquen la Setmana Jove 2017 a Manresa

13/07/2017 | 11:07

El passat 6 de juliol de 2017 el Punt Òmnia La Balconada, gestionat per la FAVIBC, ha posat punt final a la Setmana Jove 2017, una jornada que enguany ha arribat a la seva tercera edició després de l'èxit aconseguit en les passades.

El Punt Òmnia, juntament amb el Pla de desenvolupament comunitari i l'Associació de Veïns la Balconada, ha conclòs aquesta trobada amb dues activitats esportives, el rugbi flag i el voleibol, que han tingut lloc a partir de les 18 hores al camp de futbol municipal del barri i que han aconseguit reunir una quinzena d'infants.

El darrer dia de la Setmana Jove ha comptat amb una activitat dinamitzada per professionals del Manresa Rugby Club, que han mostrat, durant tres quarts d'hora, el funcionament d'aquesta modalitat de rugbi als infants aportant el material i ensenyant la tècnica amb la qual s'ha de practicar. Posteriorment, els infants han pogut participar en una sessió de voleibol amb membres del Club Volei 6 Manresa, una entitat dedicada a la pràctica d'aquest esport.

La sessió de voleibol ha començat amb un escalfament previ, per parelles, en el qual els participants han après els tipus de passades i tocs que s’hi duen a terme. Finalment, la sessió ha conclòs amb un partit dinamitzat pels professionals del Club Volei 6 Manresa i amb la participació dels infants. 

De nou, el Punt Òmnia La Balconada, el Pla de desenvolupament comunitari i l'Associació de Veïns la Balconada han organitzat una Setmana Jove al juliol amb activitats esportives i lúdiques per als infants del barri. La trobada d'aquest any ha comptat també amb altres activitats com són els malabars de circ, una gimcana pel barri i activitats d'aigua. Podeu veure un àlbum d'imatges de la jornada aquí:

Setmana Jove 2017

El Punt Òmnia La Balconada i les entitats del barri han coorganitzat la jornada esportiva per a infants.