El Sant Jordi del Punt Òmnia del Teb amb la Marató per la pobresa

03/05/2012 | 10:05
imatge dels joves del Teb amb un cartell de la Marató

El Punt Òmnia de l'Associació per a Joves Teb ha participat al Sant Jordi 2012 "El Raval aprèn del Raval" fent difusió de l'entitat i projectes, i especialment aquest any, s'ha donat suport i fet difusió de la Marató Pobresa.

La parada de Sant Jordi és gestionada pels i per les joves de l'entitat. Les setmanes prèvies van fer diversos tallers al Punt Òmnia per fer unes boniques roses, xapes i altres manualitats, per, després, vendre-les a la parada i demanar la col·laboració del veïnat amb la recollida de diners per a les seves colònies d'estiu.

Roses Sant Jordi

La participació i el compromís dels i les joves de l'entitat han fet d'aquest Sant Jordi un bonic dia per donar-nos a conèixer, explicar els nostres projectes i participar de la gimcana per donar a conèixer la Taula Jove del Raval. La valoració ha sigut molt positiva i tots i totes hem gaudit d'un gran dia junt amb totes les entitats del barri, veïns i veïnes.

La parada de Sant Jordi 2012Sant Jordi 2012

Aquest Sant Jordi hem donat suport i fet difusió de la La Marató per la pobresa amb una activitat concreta que hem anomenat "L'Àudio Maton", on els nens i nenes responien a la pregunta "Què faries per evitar que hi hagi tanta pobresa al món?" Com sempre les i els més petits han donat una lliçó de com solucionar-ho d'una forma senzilla i evident.

Aquí pots escoltar les seves respostes:

Àudio Matón de suport a la Marató Pobresa by Educatiu Teb

 

La MaratóLa Marató

Els reporters de TebTV van fer un petit reportatge d'entrevistes que podeu veure al bloc del'Associació per a Joves Teb.

Si voleu veure més fotos podeu anar al Àlbum Sant Jordi 2012

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!

joves
sant jordi
àudio
festivitat
diada
marató
marató pobresa
maratÒmnia
paradeta
ràdio