El taller Claror del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell fa una píndola per Sant Jordi

Quins llibres llegeix la gent de la Seu d'Urgell? Quins temes els interessen més? Quan i quants llibres llegeixen les urgellenques i els urgellencs? Amb aquests dubtes, amb curiositat i amb ganes d'aprendre han sortit al carrer els participants del taller Claror del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell per a celebrar el Sant Jordi 2019.

Els participants han fet un seguit d'entrevistes a peu de carrer que han gravat i editat. Amb aquest mini-projecte amb una càmera, un micro i amb una sèrie de preguntes preparades per a la gent del carrer, els participants del Punt han preguntat nombroses qüestions, des de quines temàtiques llegeix la gent, fins a quantes roses compren per Sant Jordi.

L'objectiu del taller Claror, amb aquest primer vídeo, és fer-ne molts més d'ara endavant dedicats a diferents temes d'actualitat i anar-los publicant al YouTube i compartir-los a través de les xarxes, per tal de visibilitzar la seva feina i també mostrar la seva capacitat per aprendre i les seves ganes de fer-ho. Amb aquest projecte es pot observar el gran progrés que ha fet tot l'equip del taller Claror quant a les seves habilitats i competències TIC. Ho podeu veure al vídeo de l'enllaç següent:

El grup ha creat un vídeo en el què entrevista la gent del carrer de La Seu.

Més informació