El taller les TIC en la recerca de feina de Mollet, tot un èxit!

13/12/2016 | 12:12

L'atenció personalitzada, l'ús de les eines informàtiques i el contingut pràctic han estat els punts més ben valorats pels participants en el darrer taller d'inserció laboral que ha acollit el Punt Òmnia EMFO de Mollet del Vallès aquest estiu.

Durant 8 dies del mes de juliol (del 4 al 13), els participants d'aquest taller han treballat el currículum, la carta de presentació, el correu electrònic i la cerca de feina a través de les plataformes Feina Activa i Infojobs, entre d’altres.

A més, el taller ha permès personalitzar la cerca de feina de cada participant segons la seva experiència i interessos professionals. L'objectiu ha estat donar eines als usuaris per fer més efectiva la seva recerca i, segons han indicat en l'avaluació del curs, aquesta fita s'ha assolit, ja que 8 dels 9 participants han aconseguit el diploma acreditatiu. 

​Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL amb el suport de l'Oficina de Treball de Mollet del Vallès i amb la col·laboració de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya. ​