El taller les TIC en la recerca de feina de Mollet, tot un èxit!

13/12/2016 | 11:12

L'atenció personalitzada, l'ús de les eines informàtiques i el contingut pràctic han estat els punts més ben valorats pels participants en el darrer taller d'inserció laboral que ha acollit el  del Vallès aquest estiu.

Durant 8 dies del mes de juliol (del 4 al 13), els participants d'aquest taller han treballat el currículum, la carta de presentació, el correu electrònic i la cerca de feina a través de les plataformes Feina Activa i Infojobs, entre d’altres.

A més, el taller ha permès personalitzar la cerca de feina de cada participant segons la seva experiència i interessos professionals. L'objectiu ha estat donar eines als usuaris per fer més efectiva la seva recerca i, segons han indicat en l'avaluació del curs, aquesta fita s'ha assolit, ja que 8 dels 9 participants han aconseguit el diploma acreditatiu. 

​Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL amb el suport de l'Oficina de Treball de Mollet del Vallès i amb la col·laboració de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya. ​