El Tecnoestiu 2020 del Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat serà en línia

Cartell Tecnoestiu 2020

Torna juliol, i torna el Tecnoestiu, el casal tecnològic del Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat. Enguany, a causa de la situació actual, s’ha hagut d’adaptar a la nova metodologia d’activitats Òmnia i es realitzarà de manera telemàtica. Serà mitjançant una plataforma educativa i amb una sessió setmanal de seguiment a través d'una videoconferència amb la dinamitzadora del Punt Òmnia. Es desenvoluparà del 6 al 24 de juliol.

Els tallers seran per a infants de partir dels 10 anys i es realitzaran a través de la plataforma educativa Classroom. Els i les participants hi trobaran vídeos i material de suport d’aprenentatge, perquè segueixin els tallers al seu ritme i avancin segons la seva disponibilitat. Setmanalment hi haurà reptes per assolir, amb una classificació genèrica. A més, els divendres es realitzarà una sessió compartida a través de videoconferència per exposar el treball realitzat durant la setmana.

METODOLOGIA:

Dilluns i dimecres de 10.00 a 12.00 hores: desenvolupament de l’activitat en línia a través de la plataforma educativa, on cada infant pot estructurar-se l’aprenentatge al seu ritme. A la plataforma trobaran vídeos i material de seguiment per a l’aprenentatge de les eines i tasques que han de desenvolupar per arribar a completar 'els challenges setmanals'.
Divendres de 10.00 a 11.00 hores: sessió a través de videoconferència de seguiment de l’avançament dels aprenentatges setmanals.

CALENDARI:

  • Setmana del 6 al de 10 juliol: ROBÒTICA I ELECTRÒNICA DE COMPONENTS AMB MICRO:BIT.
  • Setmana del 13 al 17 de juliol: CREACIÓ DE VIDEOJOCS ARCADE AMB MAKECODE.
  • Setmana del 20 al 24 de juliol: CREACIÓ D’APP PER A MÒBILS AMB APP INVENTOR.

Estigueu atents a les xarxes socials del Punt, ja que aviat faran la presentació del Tecnoestiu a través d’un vídeo informatiu. Si esteu interessats/des en els tallers i voleu inscriure a els vostres fills/es, ompliu el formulari d’inscripció que trobareu a la infografia de sota.

Podeu trobar més informació a la següent infografia interactiva:

 

 

omniaacasa
Tecnoestiu
casal d'estiu
A través d'una plataforma educativa en línia, amb reptes i una trobada per videoconferència setmanals. Així es desenvoluparà enguany el casal tecnològic del Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat.