Els i les alumnes del Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases Can Vidalet celebren les festes

Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet

Un any més arriba a la seva fi, i amb ell, moltes hores, minuts i segons de treball i cursos formant noves persones en les TIC. Però també, creant amistats, coneixences i comunitat en el sentit més estricte de la paraula. Sense anar més lluny, ahir es van reunir per dinar seixanta alumnes del Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet per celebrar el final de quadrimestre i alhora les festes de Nadal.

Durant la celebració, que va ser tot un èxit, es van lliurar els certificats a totes les persones que durant aquest quadrimestre han fet els cursos: Sense por a l'ordinador (alfabetització digital), Informació i Tràmits per la xarxa (Internet bàsic), Coneixent el nostre entorn, Informàtica per la recerca de feina, Portem la comptabilitat domèstica (full de càlcul), Creativitat i TIC (fotografia digital) i els Veterans Digitals.

Totes elles ara tenen unes merescudes vacances després d'assolir en escreix els objectius, però sobretot, després de fer del Punt Òmnia el seu espai de relació amb altres persones del barri i espai de compartir coneixements. Tot un assoliment comunitari gràcies al projecte Òmnia.

Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can VIdalet
nadal