Els infants d’ÒmniaKids fan un mural reivindicatiu: #jotambépuc

L’ÒmniaKids d’enguany ha acabat el segon trimestre de l’any amb la creació d’un mural col·lectiu. Aquest nou projecte conjunt ha permès que els infants participants exposessin les seves capacitats i habilitats a tota la comunitat de persones que formen el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell.

A partir d’un llençol i de material com trempes, pinzells, purpurina, retoladors, imatges impreses i cola blanca, els infants han pogut dir a tothom que són capaços de dur a terme projectes com aquest. A partir de la gran feina feta d’aquest grup d’infants de diversitat funcional durant tot el trimestre, els nens i nenes de l’ÒmniaKids han construït un mural en què s’han pogut llegir algunes de les moltes activitats que han fet al Punt Òmnia, com la participació en jocs en línia amb el Gcompris, el tast de jocs d’instruccions o fer reforç escolar per aprendre lletres i números. Totes les activitats de l’ÒmniaKids del Punt Òmnia han estat un autèntic testimoni de les moltes capacitats que sí que tenen aquests infants: poden jugar, poden llegir... i han pogut fer també aquest mural.

El grup d’infants de diversitat funcional del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell està format per cinc nenes i nens d’entre cinc i deu anys amb diferents condicions, entre les quals hi ha el trastorn de l’espectre autista (TEA). El Punt Òmnia va crear aquest espai l’any 2015 per treballar hàbits positius com l’atenció, el control dels impulsos, el fet de mantenir-se asseguts, etc., amb infants amb dificultats relacionals i de socialització, a través de la programació d’activitats de lleure.

ÒmniaKids és un projecte transversal creat i coordinat pel Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, el CDIAP i el Consorci d’Atenció a les Persones de​ l’Alt Urgell​. El mural de l’ÒmniaKids s’exposa a la sala La Cuina (pl. de les Monges, s/n) de la Seu d’Urgell fins a l’1 de juny del 2018. Podeu consultar més informació a clicant en aquest enllaç.

 

 

Un grup de quatre infants amb capacitats diferents han creat un mural reivindicatiu que reclama: 'Jo també puc!'.

Més informació