Els infants del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell exposen a l'Ajuntament el projecte 'Trepitjant països'

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell i el Servei d’Atenció Diürna (SAD) han donat a conèixer a familiars i amics el projecte “Trepitjant Països”, una activitat conjunta d'un trimestre de durada que ha aconseguit aplegar una vintena de nens i nenes de 8 a 12 anys.

La sala de la Immaculada de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va acollir a l’abril els resultats d'aquesta activitat: un mapa de Peters elaborat pels infants, que dona als continents l’extensió geogràfica que els pertany i col·loca l’equador on realment correspon.

Amb l’elaboració d’aquest projecte, els participants van conèixer les realitats de diferents països, i els van comparar amb la realitat que ells i elles viuen en el seu dia a dia. El treball estava centrat en l’educació, la gastronomia, les tradicions, els jocs, el gènere i els drets de la dona, i la natalitat de cada país treballat.

Els participants de “Trepitjant països” també han après a desenvolupar la crítica constructiva, conèixer altres cultures, treballar la perspectiva de gènere, mentre feien reforç acadèmic i treballaven amb diferents eines TIC.

Els infants han mostrat els resultats i aprenentatges del taller a familiars i pares i mares.